Group 16.png

Styrk banken og jeres erhvervskunders bæredygtige konkurrencekraft og lønsomhed

Bæredygtighed er i stigende grad en forretningskritisk faktor for dine virksomhedskunder og dermed banken. Med Valifieds ESG platform får du bedre indsigt i virksomhedernes ESG tiltag og dermed et bedre grundlag for at hjælpe med finansiering af den enkelte virksomheds bæredygtige omstilling.

nykredit.png
al-bank.png
vestjysk.png
ekf.png
tryg.png
tekniq.png
fsr.png
copenhagen-fintech.png
Vestjysk.png
AL bank.png
Tekniq.png
Tryg.png
EKF.png

Valified ESG Platform

Bygget til danske små og mellemstore virksomheder

Valified hjælper virksomhederne med at imødekomme nye ESG data- og forrentningskrav fra deres kunder, leverandører, myndigheder og finansielle samarbejdspartnere. Alt fra bæredygtighedsrapport og C02 beregning til løbende overblik og nem håndtering af ESG data der lever op til finansielle datakrav for compliance, kredit og forretning.

Right (5).png

Udviklet sammen med banker til banker for en styrket kunderelation

Valified er co-created i tæt samarbejde med en række banker og indeholder en komplet løsning, der gør arbejdet med bæredygtighed let at integrere for både rådgiveren og forretningsområder som kredit og compliance.

Nadja - foto.jpg

Valified har kæmpe værdi i dialog med kunderne, og har endnu ikke oplevet, at nogen siger nej tak. Det er enormt nemt at invitere kunderne, og du behøver ikke vide en masse om bæredygtighed. Blot at guide kunden videre til Valified.

Erhvervsrådgiver i AL Bank

al-bank.png
Left.png

Valified Plug'n'Play

Det er nemt og hurtigt at komme i gang for både banken og kunderne

Komplet Kickstart Forløb sikrer at dine kunder kommer nemt og rigtigt i gang med bæredygtig omstilling. Via Valifieds infocenter styrker du bankens eksisterende eller kommende kompetenceudvikling, kundedialog og forretningsudvikling omkring bæredygtighed.