top of page

Valified Value Chain Optimizer

Indhent nemt ESG data fra dine kunder, leverandører og andre interessenter

Få overblik, lav løbende benchmarks og byg en stærkere og mere bæredygtig værdikæde

Instant Benchmark 1.png

Stigende markedsbehov og lovkrav til compliance og indhentning af ESG data betyder, at din virksomhed løbende skal indhente ESG data fra leverandører, kunder eller andre interessenter i din virksomheds værdikæde.

Løsningen er bygget på en dynamisk model, der imødekommer både nuværende og kommende compliance krav og lever op til gældende standarder.

#UNGC

#FSR

#ESRS

#CSRD

Valifieds Value Chain Optimizer løsning muliggør nem ESG dataindsamling fra din virksomheds kunder, leverandører eller andre parter og styrker samtidig grundlaget for bedre datakvalitet over tid.

Få et samlet overblik over din værdikæde og lav benchmarks mod resten af markedet. Gå i dialog med dine leverandører og opstil målsætninger for hvordan I sammen bygger stærkere bæredygtig forretningsværdi i alle led.

Giv din værdikæde adgang til Valifieds ESG Platform og gør det nemt for dem at rapportere deres ESG data og indsatser

Byg din egen ESG spørgeramme. Invitér og send ESG data anmodning til dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere med direkte link til Valifieds ESG platform.
Her får de hjælp og adgang til digitale værktøjer, viden og support samt mulighed for nem deling af deres ESG data og indsatser.

Plug'n'play i værdikæden

Invitér. Få løbende status. Benchmarks. Overblik via dashboards

Din virksomhed får et samlet overblik via Dashboards, som viser løbende status, rapporterede ESG data, performance og benchmarks.

Hele din værdikæde bliver motiveret til at levere kvalitetsdata og samlet set præstere bedre på ESG og dermed skabe konkret og lønsom forandring til gavn for hele værdikæden.

Oplev fordelene ved Valified Value Chain Optimizer

Invitér. Nemt og digitalt.

Definér krav til ESG data indhentning og udarbejd din virksomheds ESG spørgeramme. Invitér nemt til Valifieds ESG Platform og kom i gang med at bygge forretningsværdi ind i alle led.

todo.png

Giv adgang til nem rapportering. Hjælp og support.

Virksomheden får adgang til Valifieds ESG Platform og der stilles support til rådighed. Herigennem styrkes grundlaget for løbende at indhente ESG kvalitetsdata.

replay.png

Overblik. Løbende status. Følg op. Tag actions.

Få et dynamisk overblik og status på rapportering af ESG data.  Følg nemt op via Valifieds enkle brugergrænseflade og spar en masse ressourcer på  indhentning af data, håndtering og opfølgning.

chart-bar-32.png

Dashboard. Porteføljeoverblik. Fremdrift

Få et konsolideret overblik over virksomhedernes ESG indsatser. Benchmark op imod markedet og se hvordan din virksomhed performer og hvor du kan styrke dine indsatser. Gå i dialog og sæt målsætninger for konkrete ESG handlinger, der øger forretningsværdien i jeres fælles værdikæde.

nykredit.png
al-bank.png
vestjysk.png
ekf.png
tryg.png
tekniq.png
fsr.png
copenhagen-fintech.png
Vestjysk.png
AL bank.png
Tekniq.png
Tryg.png
EKF.png
Platform_1.png

Valified ESG Platform

Velkommen til Valified ESG Platform 

Valified hjælper virksomhederne med at imødekomme nye ESG data- og forrentningskrav fra deres kunder, leverandører, myndigheder og finansielle samarbejdspartnere.

Alt fra bæredygtighedsrapport og CO2 beregning til løbende overblik og nem håndtering af ESG data der lever op til finansielle datakrav for compliance, kredit og forretning.

bottom of page