INVESTOR

Acceleration af globale grønne værdikæder og data

Valified er en skalérbar digital XaaS-løsning, der bidrager stærkt til at gøre mindre og mellemstore virksomheder langt mere bæredygtige og dermed konkurrencedygtige. Platformen gør det muligt for virksomhederne let og enkelt at registrere, monitorere og benchmarke bæredygtighedsdata til brug for alt fra rapportering i overensstemmelse med hastigt voksende regulatoriske krav, krav fra samarbejdspartnere m.m. til fx udbudsmateriale og compliance. Valified styrker dermed virksomhedernes konkurrencekraft og giver dem bedre betingelser for at skaffe kunder og kapital m.m.

 

Valified blev stiftet i 2017 af PKA, Ørsted og KRING. Og i dag viser Danmarks førende finansielle virksomheder og interesseorganisationer Valified tilliden til at hjælpe dem med at styrke ikke alene deres porteføljer, men deres egen kerneforretning baseret på de grønne data, som er kernen i Valified.

 

Ambitionerne er store. For Valified rummer potentialet til at forandre ikke bare Danmark men resten af verden. Og vores værdikædedrevne eksponentielle model åbner mulighed for, at vi om få år kan hjælpe verdens virksomheder med at udvikle grønne værdikæder. 

 

Vi har i dag en stærk investorbase, og vores muligheder for at skabe et meget markant impact og samtidig skabe en meget værdifuld virksomhed kræver løbende kapital til vores forsatte vækst. 

Hvis du har interesse i Valified og vores rejse så kontakt:

Jesper Kring 

Mobil: 21207775 

Email: jek@valified.com

#greenopenfinance

Vores ejere
Ørsted_logo.png
pka-logo.png
KRING_BLACK_RGB.png
big.png