top of page
INVESTOR

Acceleration af globale grønne værdikæder og data

Valified er en skalérbar digital XaaS-løsning, der bidrager stærkt til at gøre mindre og mellemstore virksomheder langt mere bæredygtige og dermed konkurrencedygtige. Platformen gør det muligt for virksomhederne let og enkelt at registrere, monitorere og benchmarke bæredygtighedsdata til brug for alt fra rapportering i overensstemmelse med hastigt voksende regulatoriske krav, krav fra samarbejdspartnere m.m. til fx udbudsmateriale og compliance. Valified styrker dermed virksomhedernes konkurrencekraft og giver dem bedre betingelser for at skaffe kunder og kapital m.m.

 

I dag viser Danmarks førende finansielle virksomheder og interesseorganisationer Valified tilliden til at hjælpe dem med at styrke ikke alene deres porteføljer, men deres egen kerneforretning baseret på de grønne data, som er kernen i Valified.

 

Ambitionerne er store. For Valified rummer potentialet til at forandre ikke bare Danmark men resten af verden. Og vores værdikædedrevne eksponentielle model åbner mulighed for, at vi om få år kan hjælpe verdens virksomheder med at udvikle grønne værdikæder. 

 

Vi har i dag en stærk investorbase, og vores muligheder for at skabe et meget markant impact og samtidig skabe en meget værdifuld virksomhed kræver løbende kapital til vores forsatte vækst. 

Hvis du har interesse i Valified og vores rejse så kontakt:

Jesper Kring 

Mobil: 21207775 

Email: jek@valified.com

#Sustainability
#ESG

Partnere som vi bygger en bæredygtig fremtid sammen med

nykredit.png
al-bank.png
vestjysk.png
ekf.png
tryg.png
tekniq.png
fsr.png
copenhagen-fintech.png

Stiftet i 2017

Siden dag 1 har Valifieds ambition været at accelerere en forretningsdrevet bæredygtig omstilling for at styrke mindre og mellemstore virksomheders vækst og impact potentiale. 

Vi vil nytænke tilgange, der kan forbedre adgangen til rette kompetencer og kapital - og binde hele værdikæder sammen i samarbejde med banker, forsikringsselskaber, brancheforeninger, store virksomheder og fonde.

bottom of page