geran-de-klerk-qzgN45hseN0-unsplash.jpg

Om Valified

Vision: At accelerere den grønne omstilling

 

Mission: Grøn omstilling gjort enkel

 

 

Valified udvikler digitale og intelligente redskaber, der gør det enkelt for virksomheder og deres nøgleinteressenter at rapportere, måle og forbedre sig inden for grøn og bæredygtig omstilling

Valified er en sammentrækning af Validate & Qualified.

Valified blev stiftet i 2017 af Ørsted, PKA og KRING med det formål at accelerere og forenkle grøn og bæredygtig omstilling. 

Et innovativt team og en række stærke partnere bag Valified har, via nytænkning af anvendelsen af data og intelligente muligheder, udviklet digitale løsninger, der accelererer den grønne og bæredygtige omstilling på tværs af værdikæder - til glæde for alle typer virksomheder og institutioner.

Filosofien og kernen er at forenkle og styrke den enkelte virksomheds muligheder og handlekraft i at være på forkant med den grønne omstilling og løbende træffe de rigtige beslutninger. Og derigennem forblive konkurrencedygtige og attraktive i såvel et bæredygtigheds som et finansielt perspektiv. 

Med dette afsæt har Valified naturligt vundet indpas i den finansielle sektor, hvor let anvendelige og kundevendte løsninger tilfredsstiller nye krav til compliance samtidig med, at kunder og porteføljer flyttes væk fra risikoen om at blive “stranded assets”. Kunder og porteføljer understøttes til at forblive attraktive mål for udlån og investering.  Samtidig opnår finansielle virksomheder et stærkt datadrevet rådgivnings- og beslutningsgrundlag i deres kunde- og forretningsudvikling.

Til den finansielle sektor har vi udviklet Finance ImpactReport som er en markedsinformationstjeneste der effektivt levere data til opfyldelse af grøn compliance, rapportering, analyse og omstilling.

logo_CO2neutralWebsite.png