top of page

Valified indgår samarbejde med Danmarks 5. største bank


Valified og Spar Nord indgår samarbejde med formål om at understøtte Spar Nords erhvervskunder i den bæredygtige omstilling


I Valified er vi stolte over at kunne annoncere vores nyeste samarbejde med Spar Nord og dermed udvide vores partner økosystem til at inkludere fire banker.


Charsten Christensen, COO & CFO i Valified, udtaler:

“Vi er stolte over at kunne tilføje en af Danmarks største banker til vores stærke økosystem af partnere. Vores samarbejde med Spar Nord markerer et afgørende skridt fremad i vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid for dansk erhvervsliv, og står som et bevis på vores fælles engagement i at understøtte virksomheders bæredygtige omstilling. Vi glæder os til at tage godt imod Spar Nords kunder.”


Bæredygtig omstilling gennem styrkelse af økosystemet

Hos Valified er vi overbeviste om, at nøglen til den bæredygtige omstilling ligger i målrettet samarbejde, med særligt fokus på små og mellemstore virksomheder (SMV'er), og vores partnerskab med Spar Nord er et klart eksempel på dette.


Valified ESG platform støtter virksomheder i at navigere i de stigende krav fra kunder og interessenter, identificere nye forretningsmuligheder og udvikle deres kerneforretning med bæredygtighed for øje.


Gratis adgang til Spar Nords kunder

I en tid, hvor bæredygtighed og ESG bliver stadigt vigtigere for virksomheders konkurrenceevne og værdiskabelse, er vi glade for at vi sammen med Spar Nord kan tilbyde gratis adgang til deres erhvervskunder, med en løsning der gør ESG-rapportering nemt og overskueligt.


Afdelingsdirektør i Forretningsudvikling for Spar Nord, Bettina Refsgaard, udtaler: 

"Vores ambition med at tilbyde vores kunder adgang til Valified ESG Platform er at gøre det nemt at håndtere ESG-rapportering. Dette gælder både i forhold til at identificere nye forretningsmuligheder, udvikle deres virksomhed og imødekomme de stigende krav fra deres kunder og interessenter. Vi har allerede modtaget meget positiv feedback på platformen fra vores kunder, og vores rådgivere står altid klar til at give sparring om deres kerneforretning, hvilket også inkluderer bæredygtighed."


Vil du vide mere om vores partnerløsninger? Ræk ud til Charsten Christensen, COO & CFO i Valified på chc@valified.com

Commentaires


bottom of page