top of page

Valified bliver Guld Partner ved Årets SMV - En hyldest til SMV’erne


Guld Partner annoncering af Valified til Årets SMV

Vi er stolte af at annoncere, at Valified er blevet Guld Partner ved dette års "Årets SMV" - en hyldest til rygraden i dansk erhvervsliv


SMV’erne repræsenterer 99% af alle virksomheder i Danmark og er hjertet i dansk innovation, vækst og jobskabelse. Samtidig udgør de omkring 80% af de fleste danske virksomheders værdikæde, hvilket giver dem en nøglerolle i den bæredygtige omstilling.


Med Valifieds rolle som SMV’ernes bedste ven i ESG rapportering, er det vores mission at fremme bæredygtighed og ansvarlig virksomhedsdrift. Valifieds Guld Partner samarbejde ved "Årets SMV" reflekterer denne mission og vores engagement i at anerkende virksomheder, der går forrest i ESG indsatsen.


Valifieds CEO, Jesper Kring, fremhæver vigtigheden af SMV’ernes rolle:

"Valified er dybt engageret i at støtte bæredygtig udvikling blandt SMV'er. Vi anser disse virksomheder som fundamentet for samfundsmæssige forandringer. Vores rolle som den førende danske platform inden for ESG-rapportering afspejler dette engagement, idet vi hjælper SMV'er med at styrke deres konkurrenceevne og samarbejde med centrale partnere."

Bidrager til flere ESG Frontrunners

Med “ESG Frontrunner” prisen, er der mulighed for at hylde en person eller et team, der har haft en nøglerolle i forhold til at sikre, at en SMV er gået forrest i arbejdet med ESG, og som har sikret, at ESG-indsatsen er blevet implementeret succesfuldt.


Vi er utroligt stolte over at kunne bidrage til anerkendelsen af SMV'er gennem "ESG Frontrunner" prisen og opfordrer derfor alle til at indstille de kandidater til Årets SMV pris "Årets ESG Frontrunner", som har integreret ESG-principper i deres kerneforretning.

Sidste års vinder, Catharina Lopdrup, en Valified-bruger, er et fremragende eksempel på den type vi søger at anerkende.


Indstil dine kandidater

Besøg www.aaretssmv.dk for at lære mere om kriterierne for hver pris og indstil kandidater. Der kan indstilles kandidater indtil d. 10. februar.


Husk, din stemme og anerkendelse kan gøre en betydelig forskel for de SMV'ere, der dagligt arbejder hårdt for at skabe en bæredygtig fremtid.


Lad os sammen fejre de virksomheder, der gør en forskel. Vi ser frem til at se dine indstillinger og til at fejre succeserne ved Årets SMV event d.16 maj!


댓글


bottom of page