top of page

Træsektionen og Valified indgår strategisk samarbejde for bæredygtig omstilling i bygge- og anlægssektoren

I en spændende nyhed har Træsektionen og Valified annonceret et strategisk partnerskab til gavn for Træsektionens godt 2.300 medlemmer, der tæller både store og små tømrer-, snedkerfirmaer, tækkemænd og andre, der arbejder med træ i bygge- og anlægsopgaver.Samarbejde for Bæredygtig Fremtid

Jesper Salling, chef for Træsektionen, udtrykker sin begejstring: "Med partnerskabet gør Træsektionen ESG-rapportering til en tilgængelig og overskuelig opgave for vores mange medlemmer, så ESG hurtigt kan komme ud og leve og skabe værdi. Vi har længe arbejdet med at styrke medlemmernes mulighed for at arbejde forretningsorienteret med den bæredygtige omstilling, og ser Valified som et godt partnervalg til netop dette."


Mie Levi Fenger fra Valified tilføjer: "Vi glæder os til at kunne dele erfaringen fra de +1.400 virksomheder, der allerede i dag benytter Valified. Vi hører gang på gang, at det skaber rigtig meget værdi for den enkelte virksomhed, når ESG gøres konkret, og man kan finde eksempler at spejle sig i... og dem har vi heldigvis RIGTIG mange af."


Fælles Lancering på Træsektionens Generalforsamling

Samarbejdet vil officielt blive lanceret på fredag d. 15. marts i forbindelse med Træsektionens årlige generalforsamling. Det markerer begyndelsen på en spændende rejse mod en mere bæredygtig fremtid for branchen.


Træsektionen bliver en del af Valifieds Partnerøkosystem

Med dette partnerskab bliver Træsektionen en del af Valifieds partnerøkosystem, der allerede tæller en række prominente organisationer og virksomheder som Autobranchen Danmark, Arbejdernes Landsbank, SMVdanmark, Tryg og mange flere.


Dette samarbejde er et skridt i retning af at skabe en mere bæredygtig fremtid og etablerer et værdifuldt netværk, der vil styrke bæredygtighedsindsatsen inden for bygge- og anlægssektoren.


Om Valified

Valified er en ledende digital ESG-platform og univers, der hjælper tusinder af SMV'er og deres nøglepartnere som Nykredit, AL Bank, VestJysk Bank, TEKNIQ Arbejdsgiverne, DRC - Danmarks Restauranter, SMV Danmark, Autobranchen Danmark, Danske Medier, Tryg, EIFO mf. med at accelerere den bæredygtige omstilling og konkurrenceevne i deres økosystem.Yderligere information:


Mie Levi Fenger, Head of Business Growth

Valified

+45 25213630


Comments


bottom of page