top of page

TEKNIQ Arbejdsgiverne giver deres medlemmer en hjælpende hånd i den grønne omstilling

Medlemmerne hos Danmarks tredjestørste arbejdsgiverforening, TEKNIQ, får nu adgang til Valifieds digitale bæredygtighedsplatform. Det betyder, at de kan arbejde professionelt og datadrevet med klima- og bæredygtighed, så de effektivt kan omstille sig og stå stærkt i konkurrencen.Danske virksomheder står over for stigende krav fra kunder, samarbejdspartnere og myndigheder omkring deres arbejde med bæredygtighed. Virksomheder, der effektivt kan imødekomme de mange krav står særdeles stærkt i konkurrencen Med Valifieds løsning slipper virksomheden for administrativt bøvl og kan lettere omstille sig. Det er baggrunden for, at TEKNIQ Arbejdsgiverne har indgået en aftale med Valified, så medlemmerne kan bruge den intelligente platform i deres arbejde med omstillingen.

”Vi står overfor en markant grøn omstilling af samfundet de næste 10 år. For at vi lykkes med den grønne omstilling, er det afgørende, at TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemmer har adgang til værktøjer, der gør det muligt at løfte opgaven kost-effektivt og samtidig skaber masser af forretningsværdi. Derfor er vi meget glade for samarbejdsaftalen med Valified. Det er endnu et skridt i retningen af at blive Danmarks grønne og digitale arbejdsgiverforening,” siger Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, der repræsenterer cirka 4.100 virksomheder inden for el, vvs og metal.


For at omstillingen skal lykkes, kræver det konkrete redskaber og standardiserede data på tværs af brancher. Når mange virksomheder i samme branche bruger den samme platform til rapportering om bæredygtighed og klima, skabes viden, som kan gøre os langt klogere på virksomhedernes indsats, og som yderligere kan kvalificere arbejdet med omstillingen. På den måde vil TEKNIQ Arbejdsgiverne gå forrest og arbejde konkret med, hvordan den grønne omstilling kan omsættes til konkret handling, som for eksempel sænkelse af energiforbruget.

Kravene til omstilling vil være konstant stigende mange år frem, og Valifieds adm. direktør, Lars Nymann Andersen understreger, at tiden er inde til konkret handling.

”Løsningen på problemet er ikke endnu mere udvalgsarbejde. Det gælder om at komme i gang i praksis. Virksomheder på platformen høster allerede konkurrencefordele, fordi de kan vise, at de arbejder med omstilling og har styr på rapporteringen. Valified er en skalérbar og dynamisk løsning, som alle virksomheder kan få gavn af nu og her, og som er designet til nemt at imødekomme nuværende og fremtidige krav,” siger Lars Nymann Andersen.


Seneste artikler