top of page

Banebrydende samarbejde: Position Green og Valified skaber ny skræddersyet ESG-Løsning til brancheforeninger

Position Green og Valified samarbejde
CEO i Valified Jesper Kring (tv) og CEO i Position Green Denmark Anders de Lichtenberg (th) glæder sig til at gøre arbejdet med ESG endnu nemmere og forretningsdrevet for store og små virksomheder og deres brancheforeninger

To af de førende digitale aktører inden for ESG (Environmental, Social, and Governance) området, Position Green og Valified, har annonceret et nyt strategisk samarbejde, der sigter mod at styrke hele værdikæden i virksomheders bæredygtighedsarbejde.


Position Green og Valified samarbejdet vil resultere i udviklingen af en unik ESG-løsning, der er skræddersyet til både store virksomheder (klasse C og op) og SMV'er (små og mellemstore virksomheder), hvilket vil gavne hele det danske erhvervsliv og især brancheforeningers mulighed for at skabe ESG løsninger til alle typer af medlemmer.


Anders de Lichtenberg fra Position Green udtaler: "Vores partnerskab med Valified er et naturligt skridt i retning af at styrke hele værdikæden inden for ESG-indsatsen. Mens Position Green har specialiseret sig i at imødekomme de komplekse behov hos større virksomheder, har Valified etableret sig som en uvurderlig ressource for SMV'er. Sammen vil vi kunne tilbyde en holistisk tilgang til ESG, der adresserer behovene i hele spektret af virksomheder."


Jesper Kring fra Valified tilføjer: "Ved at kombinere vores kompetencer og ressourcer skaber vi en platform, der styrker hele værdikæden. Vores mål er ikke blot at opfylde de regulatoriske krav, men også at skabe reel forretningsværdi for vores kunder. Med vores unikke ESG-løsning vil både store virksomheder og SMV'er kunne drive en mere effektiv og bæredygtig forretning."


Dette partnerskab markerer en ny æra inden for ESG-indsatsen, hvor samarbejde og synergier styrker hele værdikæden. Ved at integrere digitale løsninger og innovative tilgange accelererer Position Green og Valified den bæredygtige omstilling og styrker konkurrencekraften for virksomheder i alle størrelser.


"Vi ser allerede nu, hvordan vores partnerskab åbner op for nye muligheder for samarbejde på tværs af virksomheder, brancher og geografiske grænser," udtaler Jesper Kring og Anders de Lichtenberg i fællesskab. "Vores mål er ikke blot at revolutionere ESG-indsatsen i Danmark, men også at inspirere og motivere virksomheder på globalt plan til at tage bæredygtighedsagendaen seriøst."


Denne unikke ESG-løsning passer perfekt til brancheorganisationer, der netop har både store og små virksomheder som medlemmer, hvilket vil muliggøre en mere ensartet og effektiv implementering af bæredygtighedsinitiativer på tværs af branchen uanset størrelse.


Om Position Green

Position Green er en førende udbyder af bæredygtighedssoftware og -konsulentydelser til mid- og large cap segmentet. Grundlagt i Sverige i 2015. 600+ kunder verden over. 10 kontorer på tværs af Europa og Nordamerika med 330+ ansatte og en 100% vækst fra år til år.


Om Valified

Valified er en ledende digital ESG-platform og univers, der hjælper tusinder af SMV'er og deres nøglepartnere som Nykredit, AL Bank, VestJysk Bank, TEKNIQ Arbejdsgiverne, DRC - Danmarks Restauranter, SMV Danmark, Autobranchen Danmark, Danske Medier, Tryg, EIFO mf. med at accelerere den bæredygtige omstilling og konkurrenceevne i deres økosystem.Kontakt Mie Levi Fenger på +45 2521 3630 hvis du ønsker at høre mere omkring de nye muligheder samarbejdet tilføre brancheforeninger.


Kommentit


bottom of page