top of page

Betina Nygaard - ny forkvinde for bestyrelsen i Valified

I 2023 nåede Valified en milepæl som den foretrukne ESG- og bæredygtighedsplatform for danske små og mellemstore virksomheder (SMV'er). Valified faciliterer hver dag effektivt samarbejde om ESG og bæredygtighed, data, rapportering og performance mellem tusinder af SMV'er og deres nøglepartnere, såsom banker, forsikringsselskaber, fonde, brancheforeninger, revisorer,  større virksomheder og snart også kommuner. 


I løbet af 2024 gør Valified klar til den næste milepæl, som er at hjælpe de mange millioner af SMV'er i Norden og Europa. SMV’erne udgør 99% af alle virksomheder og er dermed rygraden i mange værdikæder og hele den bæredygtige omstilling.

I den forbindelse træder Betina Nygaard ind som forkvinde for bestyrelsen i Valified.

Betina Nygaard var som administrerende direktør og medejer ansvarlig for opbygningen og internationaliseringen af Scanmarket SaaS-platformen i 40 lande. Dette inkluderede salget til kapitalfonden Verdane, to virksomhedsopkøb og kulminerede i et industrielt salg til ERP-selskabet UNIT4. Herefter forfulgte Betina en karriere som investor og bestyrelsesmedlem i en række innovative scale-up-selskaber. Derudover fungerer Betina Nygaard som rådgiver for forskellige venture- og kapitalfonde samt driver M&A360-podcasten.

.

"Vi er glade for at få Betina ombord, både som investor og i bestyrelsen. Betina forstår vores kunder, forretning og teknologi og har været på en lignende rejse med sit eget selskab, som vi nu gennemlever i Valified. Vi høster allerede nu frugterne heraf," udtaler Jesper Kring, administrerende direktør og medstifter af Valified.

Betina Nygaard udtaler, "Under min Due Diligence af selskabet har jeg været imponeret over både teamet og deres dedikation. Ikke mindst har Valifieds ESG-platform og univers mestret kunsten at hjælpe SMV'er på en enkel, effektiv og forståelig måde, samtidig med at det lægger grundlaget for samarbejde med nøglepartnere, hvor SMV'ernes ESG-præstation i stigende grad er forretningskritisk, såsom finansielle- og større virksomheder samt kommuner"

I den kommende periode vil bestyrelsen blive yderligere styrket med profiler, der støtter Valifieds kommende vækst og internationalisering hvor Danmark fortsat udgør den centrale udviklings- og testplatform. 

Charsten Christensen, der tidligere var formand for bestyrelsen, fortsætter i en operationel rolle som COO/CFO. "Det er stærkt, hvad Valified teamet og vores samarbejdspartnere på få år har formået at opbygge og skabe af værdi for virksomhederne og den bæredygtige omstilling. Nu glæder jeg mig til at spille en endnu mere aktiv rolle i at klargøre Valified til den næste del af rejsen."

Om Valified Valified er en digital ESG-platform og univers, der hjælper tusinder af SMV'er og deres nøglepartnere som Nykredit, AL Bank, VestJysk Bank, TEKNIQ Arbejdsgiverne, DRC - Danmarks Restauranter, SMV Danmark, Autobranchen Danmark, Danske Medier, Tryg, EIFO mf. med at accelerere den bæredygtige omstilling og konkurrenceevne i deres økosystem. Yderligere information:


Jesper Kring jek@Valified.com +45 2120 7775 Linkedin Betina Nygaard bcn@valified.com +45 2252 8324 Linkedin Følg nyt om ESG og bæredygtig business via: Valified Linkedin Company ProfileComments


bottom of page