Valified er designet til at møde fremtidige lovkrav

Finansiering fra banker, investorer og andre finansielle udbydere vil i stigende grad blive mødt af krav til din virksomheds arbejde med bæredygtighed og grønne profil. Valified bringer din virksomhed på forkant med den udvikling og hjælper samtidig med at afklare hvilke finansieringsmuligheder, der understøtter dine grønne udviklings- og vækstambitioner.

ImpactCV’et bliver adgangsbillet til bæredygtig vækstkapital

Valifieds ImpactCV og Valified Score er designet til at gøre din virksomhed attraktiv overfor finansielle institutioner. Samtidig guider Valified dig til at arbejde med de områder i din virksomhed, der stiller dig stærkest overfor finansielle aktører. Både før og efter en finansiering, så din virksomhed konstant er “fit” for refinansiering og/eller ny vækstkapital.

Valified sikrer en nem og gnidningsfri adgang til en række offentlige og private finansielle partnere, der tilbyder både lån og egenkapitalfinansiering. Rækken af partnere udvides løbende, ligesom der løbende lanceres nye features, der letter dit arbejde og udvider dine muligheder.

Visionen er et helt nyt finansielt økosystem for den grønne omstilling

Valifieds vision om at udvide mængden og mulighederne for kapital til mindre og mellemstore virksomheder med en bæredygtighedsagenda kommer senere på året til udtryk ved, at vi sammen med pensionskasser, banker og fonde udvikler nye intelligente teknologiske løsninger og finansielle instrumenter.