Valified for finansielle partnere

Enkel og kundevenlig adgang til data, indsigter for compliance og forretningsudvikling


Mindre og mellemstore danske virksomheder står med en alvorlig udfordring. En bølge af krav om dokumentation for deres arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling fra myndigheder og samarbejdspartnere er på vej. Hvis ikke de lykkes med at indfri kravene, mister de konkurrencekraft, får vanskeligere ved at skaffe kapital og kan i sidste ende blive truet på deres eksistens. 

 

Valified er en brugervenlig digital platform, der imidlertid gør det let for virksomhederne at dokumentere og arbejde med deres bæredygtighedsindsats. På platformen kan virksomhederne indtaste bæredygtighedsdata, monitorere deres udvikling og lave rapporter til kunder og til udbudsmateriale. De kan benchmarke sig op mod lignende virksomheder, de kan blive inspireret, og de kan dele deres data med samarbejdspartnere. På den måde hjælper Valified virksomhederne på et område, der er i færd med at blive afgørende, og Valified bidrager til, at både virksomheder og banker lever op til de regulatoriske krav. 

 

Platformen er meget brugervenlig. Virksomheden modtager et link og en kort instruktion, som regel fra deres bank, og så gennemgår de en række spørgsmål om bæredygtighed i deres virksomhed, det tager en halv time eller lidt mere. Det er ret intuitivt, men hvis der er brug for hjælp, er medarbejderne fra Valified klar med support.

 

Valified er et tilbud til virksomhederne. Det er en hjælp og et redskab til at skabe det overblik, som lige nu kan være svært for virksomheder, når vi taler om bæredygtighed. Ved at indgå en aftale med Valified kan en bank gøre det nemt for kunderne at handle bæredygtigt og bidrage til at accelerere den grønne omstilling. 

 

Vi har indgået samarbejdsaftaler med en række banker og flere kommer løbende til. Vi hører gerne fra dig, hvis du er interesseret i at finde ud af, om et samarbejde med Valified kunne være interessant for jer. 

  • Kundecentreret og brugervenlig løsning - en "gave" til dine kunder.

  • Lev op til gældende lovgivningskrav og være på forkant med nye 

  • Styrk din kundeportefølje så du undgår "stranded assets"

  • Styrk din forretningsudvikling og relevans ifht kunderne 

  • Arbejd systematisk og struktureret med data og indsigter 

  • Plug'n'play PAAS løsning kræver minimale ressourcer at forankre

  • Mulighed for dataexport ind i egne systemer

Valified ImpactReport™ fordele for banker og andre finansielle virksomheder: 
Få en 1:1 demonstration

Få en personlig gennemgang af Valified ImpactReport af en fra vores team

TAK! Vi kontakter dig ...

002.png