top of page

VALIFIED ESG STANDARD ENABLER

Valified gør det nemt for SMVer og deres nøglepartnere at samarbejde om ESG i værdikæder og økosystemer

Lad os også hjælpe dig ...

Er du en SMV?

Og møder krav fra din bank, kunder eller andre samarbejdspartnere? Fortæl os hvem du møder krav fra, så kan vi gøre det nemt at rapportere! 

Er du nøglepartner til en SMV?

 Er du fra en bank, forsikringsselskab, virksomhed, fond eller lign. og har brug for ESG data fra SMV'er? Lad Valified gør det nemt for dig.

Til smv'er

Til SMV'er

Mange SMV'er oplever oftere og oftere, at deres kunder, bank eller forsikringsselskab efterspørger informationer og data om deres ESG performance for at starte eller fortsætte et samarbejde. 

 

Valified gør det nemt for SMV'erne at arbejde effektivt med at dele deres ESG data og performance, så der straks skabes forretningsværdi af indsatsen. 

Hvilke virksomheder eller ESG standarder skal vi arbejde på at automatisere?  Klik gerne flere ... 

Til nøglepartnere

Til nøglepartnere

For mange virksomheder er SMV-leverandørens eller SMV-kundens ESG data og performance forretningskritisk for virksomhedens udvikling og konkurrencekraft.

 

SMV'ernes ESG styrke har en direkte indflydelse på konkurrenceevnen i virksomheders værdikæde, kvaliteten af bankernes udlånsportefølje og værdien af investeringsporteføljer i fonde osv. Det hjælper Valified med nemt, effektivt og ubesværet at forbedre,  benchmarke og rapportere.  

Brug formularen herunder, så rækker vi ud.

Anchor 1
Ecosystem - baseline strategy_page-0001.png
bottom of page