top of page
Rectangle Copy 2.png

Velkommen til Valified ESG Data.engine®

NYHED! Automatisér indhentning af ESG data. NU muligt med vores banebrydende teknologi

Med Valifieds intelligente løsninger kan din virksomhed tage arbejdet med ESG til det næste niveau. Vores løsning kombinerer den nyeste teknologi, automatisering og pålidelige open banking-data for at give dig bedre og hurtigere adgang til ESG data i en kvalitet, som dine kunder og bank vil elske og din revisor nemt kan revidere.

Den banebrydende GDI-teknologi i Valified ESG data.engine fortolker og beregner i henhold til ESG standarder (FSR, PCAF, CSRD/ESRS).

Øg transparens og kvaliteten af dine ESG-data ved at basere dem på pålidelige real-time open banking-data, der er underlagt strenge sikkerheds- og GDPR regler.

Reducer risikoen for menneskelige fejl og øg nøjagtigheden af dine ESG-data ved hjælp af vores automatiserede løsning, der intelligent analysere og vurdere data.

ESG-SMV + ESRS E1

Oplev fordelene ved vores første 2 løsninger og automatiseret ESG-dataindsamling og -analyse baseret på open banking!

Små og mellemstore virksomheder

Valified ESG-SMV

Automatisk beregning af dine CO2 beregninger (scope 1 og 2) samt yderlige 6 ESG* datapunkter. Imødekom nemt ESG datakrav fra dine kunder, bank og samarbejdspartnere.

FSRlogo.png
pcaflogo.png

Virksomheder +250

Valified ESRS E1

Kom på forkant med CSRD/ESRS lovkrav. Nem og automatisk beregning af CO2 emissions data (scope 1, 2 og 3) som er fuldt ud compliant og kan anvendes direkte i CSRD-rapporten. Indhent ESG data fra dine kunder eller fra din værdikæde og byg en stærkere bæredygtig forretning.

EFRAGlogo.png
pcaflogo.png
bottom of page