top of page

ESG

PARTNERSKAB

GRØN OMSTILLING

GRØN OMSTILLING

Valified accelerer bæredygtig omstilling og konkurrenceevnen for Danmarks el, vvs og metalvirksomheder

Børsen billede.jpeg

På rekordfart og med lille indsats kan Tekniq Arbejdsgivernes medlemmer digitalt og datadrevet udarbejde klimaberegninger og udgive ESG bæredygtighedsrapporter. Forretningsværdien er markant for såvel medlemsvirksomhederne, som Tekniq Arbejdsgiverorganisationen.

 

I Børsen kan man i denne uge læse om Valified og Tekniq Arbejdsgivernes samarbejde mod at få Tekniq Arbejdsgivernes medlemmer til at arbejde professionelt, struktureret, digitalt og datadrevet med bæredygtighed.

Samarbejdet startede op i november 2021, hvor Valified og Tekniq Arbejdsgiverne kørte et pilotforløb med 55 virksomheder, der fik muligheden for at bruge Valifieds platform til at fremme deres grønne og bæredygtige omstilling. Nu rulles forløbet ud til yderligere 500 Tekniq Arbejdsgivernes medlemsvirksomheder.

Adm. Direktør, Troels Blicher Danielsen i Tekniq Arbejdsgiverne udtaler til Børsen: “Vores ambition er at få vores medlemsvirksomheder med i front for den grønne omstilling. Det er undervurderet, hvor meget arbejde det kræver i virksomheden at kunne dokumentere sine grønne fodaftryk. Der skal ikke bare elbiler til – det er krævende, og det skal kunne dokumenteres både i banken og overfor kunder og samarbejdspartnere inden længe

 

Hensigten med samarbejdet er at give Tekniq Arbejdsgivernes medlemmer muligheden for at accelerere den bæredygtige omstilling, blandt andet ved brug af CO2 beregninger og bæredygtighedsrapportering. Disse tiltag styrker virksomhedernes værdikæde og skaber konkret forretningsværdi.

De fleste brancher som denne er umodne i den bæredygtige omstilling, så der er stor risiko for at træffe rigtige dårlige beslutninger. Der mener vi, at vi kan hjælpe ” Udtaler Valifieds CEO, Jesper Kring.

Med Valified har de fået et ledelsesværktøj der kan give dataindsigt og overblik til at træffe de rigtige beslutninger om bæredygtighed og gøre virksomhederne konkurrencedygtige i forhold til de nuværende og kommende krav fra banker, kunder, medarbejdere, ledelse og andre samarbejdspartnere.
Dermed hjælper Valified, Tekniq Arbejdsgiverne med at øge en hel branches konkurrenceevne på klima og bæredygtighed, samt sætte standarder for bæredygtighed i branchen.

 

Ønsker du som brancheorganisation også at skabe fordele for dine medlemmer og organisationen, så kontakt Valified på 53 50 31 71 eller support@valified.com

 

Er du medlem af Tekniq Arbejdsgiverne og ønsker adgang til Valified skal man ringe eller skrive til Bjørn Hove på 77 42 42 41 eller bho@tekniq.dk

Du kan læse artiklen fra Børsen lige her

 Formål: 

At udrulle infrastruktur til professionelt, digitalt og datadrevet arbejde med bæredygtighed via Valifieds platform og ledelsesværktøjer. 

Deltagere:

Opstart med 55 First Mover Virksomheder fra få til flere tusinde ansatte med udrulning til næste gruppe af 500 virksomheder af samlet 4100 medlemmer. 

Varighed: 

1 måneds kick-start sprint med gennemsnitlig ca. 1-2 dages arbejde pr. virksomhed og 24 måneders abonnement inkluderet. 

Investering:

Under 200 kr. excl. moms pr. medlem pr. måned. 

 Outcome:

 • CO2 beregning Scope 1 + 2 samt afledt effekt og branche muligheder i Scope 3

 • Professionel digital ESG bæredygtighedsrapport til brug for interessenter

 • Identificering af branche indikatorer og standarder for benchmarking og rapportering

 • Skaber et fælles sprog og basis for høj eksekveringskraft - også med branchens øvrige aktører

Udsnit af forretningsværdi for medlemsvirksomhederne: 

 • Virksomhederne fastholder og tiltrækker kunder og vinder udbud

 • Tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere

 • Styrket arbejde med bæredygtighed i organisation og ledelse 

 • Nye forretnings- og vækstmuligheder 

 • Styrket dialog med banken 

Udsnit af forretningsværdi for brancheorganisationen:

 • Styrket positionering som relevant grøn og bæredygtig frontløber

 • Digital infrastruktur til løbende intelligence, arbejde og forbedring med data til TEKNIQ

 • Arbejdsgiverne for bedre arbejde med medlemmerne og politisk. 

 • Muliggør markeds- og datadrevne standarder og indikatorer for branchen 

 • Anviser en lettere og mere effektiv vej for medlemsvirksomhedernes omstilling og forretningsmuligheder
   

bottom of page