Impact Advisory Board skal skabe grønne genveje til kapital, kunder og kompetencer

Det nye Impact Advisory Board i Valified, med Peter Damgaard som formand, vil bruge deres samlede kræfter til at forme nye genveje, der kan fremme Danmarks grønne omstilling og hjælpe virksomheder, organisationer og brancher mod bæredygtig innovation og vækst.

peter damgaard.jpg

“Valified er et interessant projekt som jeg har fulgt siden vores investering i PKA og som har potentialet til at blive en rigtig game-changer i den grønne omstilling - Den rejse vil jeg gerne fortsat være en del af." Peter Damgaard Jensen


Forestil dig, at vi i Danmark i 2030 tiltrækker de bedste profiler. De mest innovative grønne virksomheder står i kø for at placere sig i Danmark, og massive mængder af klog grøn kapital flyder igennem en blomstrende finansiel sektor, der er gearet til at finansiere nye bæredygtige ideer og løsninger, i en helt anden målestok og tempo end i dag. Vi har med andre ord, på rekordtid, omstillet vores samfund og blevet et globalt grønt center, ved at skabe værdi af et historisk stort problem; og udviklet en bæredygtig verden.

Hvis det skal ske, skal der radikalt anderledes tilgange og løsninger på bordet. Og data, teknologier, kapital og samarbejder skal anvendes i yderste potens med stort mod og handlekraft. Dette er netop hvad det nye Impact Advisory Board skal fokusere på. De skal. uden omsvøb og nogen former for spændetrøjer, finde nye genveje til grøn og bæredygtig omstilling, så vi kan sprede nye bæredygtige løsninger ud over landets grænser.  

SMV'erne er nøglen til en bæredygtig fremtid 

Danmark pryder sig med sloganet "Grøn Nation", og huser da også verdens mest bæredygtige virksomhed (red. Ørsted, medstifter af Valified), men for virkelig at rykke på den grønne omstilling er SMV’erne en nøglefaktor.

De små og mellemstore virksomheder i danmark udgør 99 % af hele Erhvervsdanmark. Derfor er det særligt SMV’erne, Valified sætter fokus på, med missionen om at gøre omstillingen mere enkel og fordelagtig for disse virksomheder og deres interessenter. 

Valified anvender data, intelligente teknologier og nytænkning til at hjælpe virksomhederne i den rigtige retning, og skabe øget og mere effektiv adgang til kapital for virksomheder med en bæredygtig agenda. Nu tager vi et andet af vores nøglekoncepter, co-creation, til helt nye højder med et Impact Advisory Board, der skal fremme handling og nytænkning på den grønne front.

Impact Advisory Board samler handlekraftige grønne profiler

Impact Advisory Boardet er et af Valifieds initiativer til at bringe samarbejder og co-creation i spil for at accelerere den grønne udvikling. Det nye advisory board arbejder med Valifieds kernemission, for at udvikle nye innovative og intelligente genveje til at skalere den bæredygtige udvikling i erhvervslivet. 

Deltagerne er særligt udvalgt på baggrund af deres solide kompetencer og erfaring samt evne til at læne sig frem og få ting til at ske. Det nye regi vil have fokus på at udnytte synergierne mellem medlemmerne til at udarbejde strategiske, taktiske og operationelle forbedringer, der nedbryder de vigtigste barrierer for grøn vækst hos SMV’erne, samt fremme Valifieds partnerskaber i Danmark og Norden.

Målet er ca. 20 medlemmer i Impact Advisory Boardet, der vil være under kyndig ledelse af tidligere PKA CEO, Peter Damgaard Jensen, som har takket ja til formandskabet for Valifieds Impact Advisory Board.

“Valified er et interessant projekt som jeg har fulgt siden vores investering i PKA, og som har potentialet til at blive en rigtig game-changer i den grønne omstilling - Den rejse vil jeg gerne fortsat være en del af.” - Peter Damgaard Jensen

Vi er hos Valified utroligt glade for at have Peter med på holdet. Han er en ægte frontkæmper  for den grønne omstilling, og efterlever Valifieds grundlæggende byggesten - handling, nytænkning og samarbejde.

Er du beslutningstager med passion for den grønne omstilling i erhvervslivet?
Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive en del af holdet.
Skriv til Jesper Kring jek@valified.com 

Læs også: Erfaringer fra internettets fødsel kan vise vejen for den grønne omstilling